* Zomer 2018: Vedische meditatie cursussen, astrologische consulten, workshops en conferenties in Nederland, Hongarije en Rusland – Zie Agenda *

Consulten

* Consult Vedische astrologie (1,5 uur)

Wie ben je, wat wil je, waar sta je en hoe denk je de komende jaren je diepste verlangens te realiseren. Gezondheid, relaties, werk, kinderen, spiritualiteit en levensmissie. Ziehier enkele populaire thema´s waar je graag een antwoord op zou willen hebben. Onder de astrologische benaderingen is de Vedische astrologie de absolute topper. Narada heeft in Nederland en vaak ver daarbuiten talloze consulten gegeven en iedereen gaat na 1,5 uur enthousiast en met een nieuw élan de deur uit. Dit consult is inclusief een edelsteenadvies, een uitdraai van de Vedische horoscoop en een CD-opname van het consult.

Ook andere instrumenten kunnen worden ingezet ter ondersteuning van een betere gezondheid, meer geluk in het leven of ontwikkeling van wijsheid en innerlijke schoonheid. In Nederland vinden regelmatig consultendagen plaats te Amsterdam, Waalre, Ellecom, Zutphen, Loenen, Eindhoven en andere plaatsen in het land.

NIEUW! Een astrologisch consult is nu ook mogelijk via SKYPE/Video.

vedischeastrologieboek

* Ayurvedisch consult (1,5 uur)

In principe is elke ziekte te genezen en in de regel met veel minder kosten dan we denken. In dit consult brengt Narada je de belangrijkste principes van Ayurveda bij, checkt hij je lichamelijke en geestelijke conditie en geeft hij een aantal adviezen om onze gezondheid te optimaliseren. Ayurveda beschikt over een heleboel eenvoudige (reinigings)methoden om vervuiling van het lichaam tegen te gaan of uit te bannen. Je kunt ze bijna allemaal thuis zelf uitvoeren. Gezondheid is onze eigen verantwoordelijkheid en kunnen we in eigen hand nemen.

In de holistische Ayurvedische benadering wordt naar het hele mensbeeld gekeken: geest, lichaam, leefstijl en omgevingsfactoren. Zo nodig worden adviezen gegeven op het gebied van dieet, leefstijl, klanktherapie, kruidenpreparaten en reinigingskuren. Al deze natuurlijke middelen zijn erop gericht om blokkades (fysiek, geestelijk of emotioneel) weg te nemen en weer in vrijheid en liefde voor jezelf te functioneren. De essentie van deze methode is om verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid te nemen en jezelf te helen. Zowel het astrologische als het ayurvedische consult is tegelijk een zegen van bovenaf (deeksha), gericht op het ontwaken van je eigen goddelijkheid.

Klik op het onderstaande aanmeldingsformulier en maak een keuze uit één van de effectieve Narada Consulten.

Meld me nu aan

 

* Ayurvedisch/Astrologisch consult gecombineerd (3 uur)

Zie hierboven.

Local treatment

* Ayurvedisch consult en massage met warme olie (2,5 uur)

Misschien wel de belangrijkste preventieve, maar ook therapeutische methode voor de behandeling van veel ziekten is de ayurvedische massage met warme olie. De olie, die op zachte wijze over het hele lichaam wordt aangebracht, dringt diep in de poriën door en herstelt van nature het fysiologische evenwicht. Bovendien is deze massage echte verwennerij: je verlaat het pand met een gevoel van jeugdigheid en uitgerustheid.

Ayurvedic purification treatment

Aanmelden voor Ayurvedisch consult en massage met warme olie

* Ayurvedische reinigingskuur (Panchakarma)

Narada is al een aantal jaren verbonden aan een ayurvedisch centrum in Boedapest, Hongarije (www.keletigyogyaszat.eoldal.hu), waar tegen een heel aantrekkelijk tarief een volledige ayurvedische reinigingskuur kan worden gedaan. In het algemeen wordt aangeraden om minstens een keer per jaar een (preventieve) Panchakarma kuur te ondergaan. Daarnaast is in de praktijk van het centrum gebleken dat zelfs ernstig chronische ziekten met behulp van deze methode met succes kunnen worden behandeld. U kunt kiezen voor een kuur van 5, 7 of 10 dagen. Tarieven voor kuur en verblijf op aanvraag: naradakush@gmail.com

 

Aanmelden voor Ayurvedische Reinigingskuur

 

Disclaimer
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Narada Visser is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken. Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten – auteursrechten en portretrechten daaronder mede uitdrukkelijk begrepen – op de content van deze website, zijnde alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website blijven te allen tijde voorbehouden aan Narada Visser. Verveelvoudigen of openbaar maken van alle op deze website getoonde content is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Narada Visser.

Kush Consultancy © 2006-2016naar boven

website design and development service by Prismatix
website consultation and renewed by Direct Zichtbaar